London, Restaurants & More, Taschen, 2007

12,62 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
London, Restaurants & More, Taschen, 2007
London, Restaurants & More, Taschen, 2007

London, Restaurants & More

    English food is much more varied than fish ‘n’ chips (though we can tell you where to get the best London has to offer). Indeed, England’s capital city is home to a dizzying... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Taschen, 2007
    Počet strán
    192

    English food is much more varied than fish ‘n’ chips (though we can tell you where to get the best London has to offer). Indeed, England’s capital city is home to a dizzying array of culinary options... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Angličtina
    13,24 €

    12,62 €

    -5 %
    Na objednávku
    Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Telá - Klára Vlasáková, Literárna bašta, 2024
    London, Restaurants & More, Taschen, 2007
    12,62 €

    Viac o knihe

    English food is much more varied than fish ‘n’ chips (though we can tell you where to get the best London has to offer). Indeed, England’s capital city is home to a dizzying array of culinary options and of course Angelika Taschen has selected the finest London eateries where you’ll delight in a meal, tea, or simply hobnobbing with the jet-set.

    Čítať viac
    Počet strán
    192
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    140×195 mm
    ISBN
    9783836500432
    Rok vydania
    2007
    Naše katalógové číslo
    42116
    Jazyk
    angličtina
    Vydavateľstvo
    Taschen
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Jediné, čo som dostal od života zadarmo, boli ovčie kiahne. Na všetko ostatné som si poctivo zarobil vlastnými rukami.“

    Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
    Mafiánska poprava?
    Peter Šloser