Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania, Newsletter, 2008

7,41 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania, Newsletter, 2008
Čítaná
Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania, Newsletter, 2008

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania
Čítaná

Praktická pomôcka pre majiteľov prevádzok verejného stravovania a ubytovacích zariadení a ich zamestnancov

    Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Newsletter, 2008
    Počet strán
    152

    Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Výborný stav
    • Slovenčina
    9,26 €

    7,41 €

    -20 %
    Na sklade
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

    Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

    Vyskúšať Knihovrátok

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Jednoducho vzťahy - Honza Vojtko, Aktuell, 2024
    Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania, Newsletter, 2008
    7,41 €

    Viac o knihe

    Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku.

    Publikácia obsahuje:

    - Pravidlá podľa legislatívy EÚ
    - Zákon o ochrane verejného zdravia
    - Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania
    - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002
    - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005 - Systém HACCP v malých prevádzkach
    - Kódex hygienických pravidiel - Potravinový kódex SR
    - Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu
    - Zákon o potravinách
    - Implementácia HACCP v malých firmách
    Čítať viac
    Počet strán
    152
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    155×230 mm
    Hmotnosť
    231 g
    Rok vydania
    2008
    Naše katalógové číslo
    1546655
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Newsletter
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    5,0 / 5

    3 hodnotenia

    3
    0
    0
    0
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Keď má človek po ruke len kladivo, každý problém sa stáva klincom.“

    Auris - Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek, 2021
    Auris
    Vincent Kliesch, Sebastian Fitzek