Bezkofeínová 100% arabika s vystopovateľným pôvodom, ktorá nás zavedie až do ďalekého Mexika na približne päťsto hektárovú farmu La Laja, čo značí, že sa jedná o single-estate kávu. Farmu La Laja nachádzajúcu sa v blízkosti dediny Huatusco v oblasti Veracruz vlastní pán Hermilo Sampieri, ktorý je členom Rainforest alliance a asociácie 4C. Na plantáži s úrodnou vulkanickou pôdou položenej v nadmorskej výške 1100 m.n.m. s priemerným ročným úhrnom zrážok 2000ml pestuje prevažne caturru, bourbon, a criollo, ktorá je okrem vynikajúcich podmienok výnimočná ešte niečím - je bezkofeínová. Po zbere a mokrom spracovaní sa zbavuje kofeínu metódou známou ako Mountain Water Process (MWP). Chuť: citrón, broskyňa, kakao.
Pražená zrková káva
Zloženie: 100% Arabika
Producent: Hermilo Sampieri
Región: Finca La Laya < Huatusco < Veracruz
Odroda kávy: Bourbon, Caturra, Criollo
Zber: Október - Apríl
Spôsob spracovania: Washed - mokrá metóda, Mountain Water Process (MWP)
Nadmorská výška: 1100 m.n.m.
Hmotnosť: 250g
Čerstvo pražené na Slovensku.