Chrumkavé pražené mandle v čokoláde so slaným karamelom. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Caramel vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením mandlí priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú obalené vrstvou slaného karamelu. Nechajte sa zlákať harmóniou chuti čokolády a slaného karamelu z Bretónska. Maximálna Novinka roku 2017.
Zloženie: Čokoláda (75%) - kakaové maslo, cukor, sušené mlieko ; emulgátor: sójový lecitín, Aróma: prírodná vanilka. Pražené mandle (25%), slaný karamel (1%), cukor, soľ.
Obsah kakaovej sušiny v čokoláde min. (40%).
Alergény: MLIEKO, ORECHY, SÓJA
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 2505 Kj/ 598,32 Kcal
Tuky: 44,28 z ktorých nasýtené mastné kyseliny 19,72
Sacharidy: 37 z toho cukry 34,95
Vláknina: 2,95
Bielkoviny: 6,03
Soľ: 0,41