Majestátny a kompaktný, 25% robusty a 75% arabiky. Jeho veľkoleposť je korunovaná trochou príjemnej acidity. Chuť tejto výnimočnej kávy pripomína horkú čokoládu vylepšenú esenciami kandizovaného ovocia. Okrem lahodného espressa a moky vytvorí aj nesmierne hladké cappuccino.
Veľmi vhodná zmes pre kaviarne ktoré chcu ponúknuť nádhernú krému vďaka 25% podielu robusty, plné telo a zároveň veľmi chutnú a výraznú kávu.
Praženie: na espresso (CITY+ FULLCITY vyvážená chuť acidity a horkosti)
Použitie: espresso
Mletie: Stredné / Stredne tvrdé
Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Cézar si vyžaduje stredne hrubé mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania. V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia.
Chuťový profil
Ovocnosť: ●○○
Sladkosť: ●●●
Horkosť: ●●○
Aróma: ●●○
Telo: ●●○
Dochuť: ●●○
Kofeín: ●●●