Výber arabík z provincie El Paraiso, ktorá je celosvetovo známa produkciou kávy. Kávovníky sú pestované na plochách do 10 hektárov, ktoré majú typické označenie Finca. Dobrá zrelosť čerešní sa tu zabezpečuje pestovaním kávovníkov v tieni. Všetky vedomosti a know-how sa tu prenášajú z generácie na generáciu. Najznámejší región Marcala má chránené označenie pôvodu. Dve charakteristiky robia tento región jedinečným pre pestovanie kávy - profituje z podnebia vysokej nadmorskej výšky, ktorá je ideálna na pestovanie kávy, a zároveň vďaka chladnejším nociam môžu kávové čerešne dozrievať pomalšie.
Spracovaná je mokrým spôsobom a teda je chuťovo čistejšia.
Výberová káva / Specialty Coffee
100% arabika
Varieta: Catuai, Cattura
Región: La Paz, Marcala
Nadm. výška: 1350 m n.m.
Spracovanie: Washed
Tóny: čokoláda, citrusy
Acidita: nízka
Stupeň praženia - stredne vyšší
Spôsob prípravy - espresso