Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010

30,18 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010
Čítaná
Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010

Mäso a divina
Čítaná

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Svojtka&Co., 2010
    Počet strán
    320

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Výborný stav
    • Slovenčina
    43,12 €

    30,18 €

    -30 %
    Na sklade
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

    Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

    Vyskúšať Knihovrátok

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024
    Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010
    30,18 €

    Viac o knihe

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
    Čítať viac
    Počet strán
    320
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    230×300 mm
    Hmotnosť
    1897 g
    Rok vydania
    2010
    Naše katalógové číslo
    1135139
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Svojtka&Co.
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Stanka
    Neoverený nákup
    18.4.2015
    Názor čitateľa
    skvela kniha....pre tych co sa rozueju mäsu a chcu sa naucit viacej mäso spracovavat..kniha je vhodna ako darcek ale aj ako ucebna pomocka...vrelo odporucam Čítať viac
    Stanka
    Neoverený nákup
    17.1.2015
    Názor čitateľa
    Veľmi kniha potešila ako darček pod stromček.Manžel je spokojný a stale má z nej čo študovať.Dozvie sa z nej vsetko čo treba vedieť a divine a inom mäse. Čítať viac
    Jana
    Neoverený nákup
    10.1.2015
    Ano
    Velmi pekna kniha. Skvelý dárček pre ľudí čo sa zaujímajú o jedlo a radi a kvalitne jedia. Odporúčam určite sa kniha u Vás doma nestratí a budete sa k nej neustále vracať, tak ako my. Čítať viac
    hela
    Neoverený nákup
    2.12.2012
    Názor čitateľa
    Skvele spracovanie knihy nielen pre znalcov ale aj pre uplnych laikov masa. Kniha ponuka odborne detaily,vysvetlenia ,fotografie a vsetko co sa tyka masa od A po Z. Osobne mi tato kniha velmi pomohla pri mojom biznise a mojmu priatelovi pri vareni a grilovani,co je jeho obrovske hoby..... vrele odporucam. Cena moze byt pre mnohych zarazajuca,no castokrat informacie ,ktore dostanete z knih su k nezaplateniu a tato je definitivne jednou z nich.............. Čítať viac

    „Musí existovať vedecký odôvodnená súvislosť medzi pôvabom človeka a jeho nezmyselným správaním. “

    Krásny omyl - Vi Keeland, 2019
    Krásny omyl
    Vi Keeland