Prémiová čokoláda vyrobená len z kakaových bôbov a tradičného kolumbijského sladidla: panely. Kakaové bôby použité na výrobu tejto čokoládky pochádzajú z plantáží v regióne Tolimá, ktorý je známy množstvom sopečných pohorí a aj jeho neslávnou narkotrafickou minulosťou. Čokoláda je obohatená o organický macerát z divoko-rastúceho pomaranča, ktorý rastie v susedstve vedľa kakaovej plantáže.
Použitie: Na priamu konzumáciu, prípravu horúceho nápoja alebo odrodovej čokoládky.
Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.
Zloženie: kakaové bôby80%, panela 20% (nerafinovaná šťava z cukrovej trstiny), organický extrakt z divoko-rastúceho pomaranča.
Výživové údaje na 100g: energia 1963Kj/470 kcal; tuky 36.7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g; sacharidy 47 g, z toho cukry 20 g; vláknina 0,9 g; bielkoviny13 g; soľ 7 g