100 a 1 zvěřinových jídel
- Vydavateľstvo
- Merkur, 1993
- Počet strán
- 101
- Brožovaná väzba
- Čeština
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!
sa kuchárskej profesii venoval viac ako 50 rokov. Bol nositeľom vyznamenaní za gastronómiu - Majster kuchár i Rádu svätého Vavrinca. Pôsobil v hoteli Intercontinental v Prahe, československej reštaurácii v Ósake a tokijskej Ginze, varil v Dijone, vo Frankfurte a mnohých ďalších mestách. Bol autorom alebo spoluautorom mnohých kuchárskych kníh, napríklad: Veľká domáca kuchárka, Veľká domáca kuchárka 2, Recepty s pivem, Kapr na všední a sváteční stůl, Maso pokaždé jinak, Kucharská technologie, Jak vám chutná, Excelence? a iné.
„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “