Mandala blend, Karma Coffee, 2020

9,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Mandala blend, Karma Coffee, 2020
Mandala blend, Karma Coffee, 2020

Mandala blend

    Mandala Blend je nami vytvorená zmes káv vyváženej chuti s prevažujúcimi tónmi orieškov v sladkej mliečnej čokoláde s náznakom ovocných tónov lesného ovocia. Zloženie blendu je... Čítať viac

    Výrobca
    Karma Coffee, 2020

    Mandala Blend je nami vytvorená zmes káv vyváženej chuti s prevažujúcimi tónmi orieškov v sladkej mliečnej čokoláde s náznakom ovocných tónov lesného ovocia. Zloženie blendu je obmieňané počas roka za účelom využitia maximálne čerstvých zberov... Čítať viac

    • Káva/čaj
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Ďalšie vydania
    Mandala blend - Brazília, Kolumbia, Karma Coffee
    Káva/čaj
    Do 17 – 22 dní

    9,00 €

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Blur: Parklife (RSD 2024 Zoetrope Picture) LP - Hudobné albumy, 2024

    Viac o produkte

    Mandala Blend je nami vytvorená zmes káv vyváženej chuti s prevažujúcimi tónmi orieškov v sladkej mliečnej čokoláde s náznakom ovocných tónov lesného ovocia. Zloženie blendu je obmieňané počas roka za účelom využitia maximálne čerstvých zberov pri zachovaní identického chuťového profilu. Mandala Blend je vhodná ako moderné espresso, či vynikajúci základ pre mliečne kávové nápoje.

    Farmy Andre Sanchez Estate sa nachádzajú na jedinečnom sopečnom teréne Poços de Caldas s nadmorskou výškou od 970 do 1250 m n.m.. Farma sa nachádza na okraji sopečnej kaldery, ktorý má priemer 31 km a terén aj podnebie vhodné na produkciu výberovej kávy s osobitými profilmi. Počas zberu je káva zozbieraná manuálne, keď čerešňa dozrie.

    Po zbere sa káva vyloží na terasy a pravidelne sa obracia, kým sa nevysuší na 11% vlhkosť zrna. Tento proces trvá zvyčajne 10 až 14 dní. Hneď po vysušení sa zrná uskladnia v drevených násypkách po dobu 20 dní na odpočinok pred tým, ako sa spracujú, zabalia do vriec a pripravia na export.

    Farma San Carlos s rozlohou 672 ha sa rozprestiera na vrchu Cacahuatique v nadmorskej výške 1100 až 1665 m n.m.. Spracovateľský mlyn a terasy na sušenie kávy sa nachádzajú v nadmorskej výške 1400 m. n.m., čo poskytuje ideálne miesto na sušenie kávy, pretože je orientované na sever/severovýchod. Smer prevládajúcich vetrov totiž pomáha udržiavať stabilné teploty vhodné na sušenie kávy. Po vylúpaní zrna z čerešne sa na ňom ponechá 45% dužiny, odtiaľ sa presunie na terasu, kde sa počas dňa pravidelne otáča a v noci zakrýva (honey process), pričom sa suší do 11% vlhkosti počas 17 dní. Potom je káva ponechaná v sklade pri terasách, odkiaľ sa neskôr prevezie do malého mlyna na úpätí farmy. Tu sa kávu pretriedi a pripraví na export. Farma má ako jedna z mála v krajine vlastnú vývoznú licenciu.


    Chuťový profil: MLIEČNA ČOKOLÁDA – ORIEŠKY
    Váha: 250 g
    Krajina pôvodu: BRAZÍLIA & EL SALVADOR
    Región: POCOS DE CALDAS, BRAZILIA & MORAZAN, EL SALVADOR
    Spracovateľský mlyn: ANDRE SANCHEZ ESTATE & COOPERATIVA SAN CARLOS
    Nadmorská výška: 920-1660 m n.m.
    Vlastníci: SANCHEZ FAMILY, COOPERATIVA SAN CARLOS
    Odroda: CATUAI & MUNDO NOVO & RED BOURBON
    Spracovanie: SUCHÉ
    Čítať viac
    Hmotnosť
    250 g
    Celková hmotnosť
    270 g
    Balenie
    vákuové balenie
    Naše katalógové číslo
    801381
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Človek má toľko rozumu, aby zistil, že nemôže žiť len podľa neho. Žije z citov - a s tými pravda nepomáha. “

    Nebo nepozná obľúbencov - Erich Maria Remarque, 2021
    Nebo nepozná obľúbencov
    Erich Maria Remarque