Túto organickú kávu vypestoval farmár Miguel Angel Paz, ktorý vlastní farmu El Pitarrillo. Farma sa rozprestiera vo výške okolo 1250 mnm a má rozlohu 7 hektárov. Miguel vlastní farmu už 25 rokov a pestuje rôzne odrody, aby porovnal ich vlastnosti pri pestovaní a kvalite výslednej kávy. Môžete vyskúšať jednu z týchto zaujímavých odrôd – lempira arabica – ktorá je spracovaná experimentálnou technikou anaeróbneho kvasenia. Vďaka tomu si môžete vychutnať veľmi hlboké chute a arómy.
Typ kávy: Espresso
Zloženie: 100% zrnková káva
Chuťový profil: čokoládová, fermentovaná, ovocná
Chuť: hrozno, kakaové bôby, cherry likér
Stupeň praženia: Light roast
Varieta: 100% lempira arabica
Pôvod: Honduras
Región: EL PITARRILLO, CORQUÍN COPÁN
Farmár: Miguel Angel Paz
Proces: anaerobická fermentácia 90h
Nadmorská výška: 1 250mnm
Nákup: warehouse