Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012

71,43 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)

Under Pressure

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking... Čítať viac

Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman, 2012
Počet strán
304

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Angličtina
74,95 €

71,43 €

-5 %
Na sklade 1 ks
  • Osobný odber zajtra
  • Na vašej adrese zajtra

Osobný odber

Bratislava, Martinus
Obchodná 26
06. 6.
Kníhkupectvá
Zajtra (objednajte do 13:00)
balíkovo
Zajtra (objednajte do 13:00)
AlzaBox
Zajtra (objednajte do 13:00)
Packeta
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na poštu)
Zajtra (objednajte do 13:00)
BalíkoBOX
Zajtra (objednajte do 13:00)

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
Zajtra (objednajte do 13:00)
Kuriér GLS
Zajtra (objednajte do 13:00)
Slovenská pošta
(na adresu)
Zajtra (objednajte do 13:00)

Naši škriatkovia odporúčajú

Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg, Grada, 2024
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
71,43 €

Viac o knihe

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
287×287 mm
Hmotnosť
2136 g
ISBN
9781579653514
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
128026
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

1,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Adéla Valová
Overený nákup
17.1.2023
Nic zajímavého, vyhozené peníze. Tudíž nedoporučuji tuto knihu zakoupit pokud nehodlate vařit doma michelinske pokrmy.
Používá suroviny které ani v CZ nekoupíte.
Čítať viac

„Nasledovala dramatická odmlka – jedna z tých chvíľ, keď človeka oveje nový vietor, beh času sa zmení a život naberie celkom iný smer.“

Zbohom, klamstvá - Cora Carmack, 2015
Zbohom, klamstvá
Cora Carmack