L.A. Son : My Life, My City, My Food - Roy Choi, Tien Nguyen, Natasha Phan, HarperCollins, 2013

24,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

L.A. Son : My Life, My City, My Food

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and... Čítať viac

Vydavateľstvo
HarperCollins, 2013
Počet strán
344

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and border-crossing as the city to which it pays homage: Los Angeles... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Vila v Taliansku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

From the maverick chef the New Yorker called "The David Chang of L.A." and founder of the wildly popular Kogi taco trucks, comes a cookbook that's as inventive, creative, and border-crossing as the city to which it pays homage: Los Angeles.

Los Angeles: A patchwork megalopolis defined by its unlikely cultural collisions; the city that raised and shaped Roy Choi, the boundary-breaking chef who decided to leave behind fine dining to feed the city he loved—and, with the creation of the Korean taco, reinvented street food along the way.

Abounding with both the food and the stories that gave rise to Choi's inspired cooking, L.A. Son takes us through the neighborhoods and streets most tourists never see, from the hidden casinos where gamblers slurp fragrant bowls of pho to Downtown's Jewelry District, where a ten-year-old Choi wolfed down Jewish deli classics between diamond deliveries; from the kitchen of his parents' Korean restaurant and his mother's pungent kimchi to the boulevards of East L.A. and the best taquerias in the country, to, at last, the curbside view from one of his emblematic Kogi taco trucks, where people from all walks of life line up for a revolutionary meal.

Filled with over 85 inspired recipes that meld the overlapping traditions and flavors of L.A.—including Korean fried chicken, tempura potato pancakes, homemade chorizo, and Kimchi and Pork Belly Stuffed Pupusas—L.A. Son embodies the sense of invention, resourcefulness, and hybrid attitude of the city from which it takes its name, as it tells the transporting, unlikely story of how a Korean American kid went from lowriding in the streets of L.A. to becoming an acclaimed chef.
Čítať viac
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
Rozmer
196×239 mm
Hmotnosť
1068 g
ISBN
9780062202635
Rok vydania
2013
Naše katalógové číslo
193473
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty, Južná Kórea
Vydavateľstvo
HarperCollins
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo HarperCollins

Čítať viac

„Láska nie je očarením dvoch pekných alebo vášnivých ľudí, ale rozhodnutím, prácou, dielom, nie ani pekných, ani mladých ľudí, dokonca iba jedného a možno nepekného a nemladého človeka, ktorý chce byť milovaný a milovať. Ten druhý a či druhá veľmi rád sa učí, dáva sa milovať, prv či neskôr pristane, poddá sa nám, začne nám odpovedať svojím jedinečným, prekvapujúcim, nadchýnajúcim spôsobom. Verte, drahá Jarmila, človek až žasne, aká neprebudenosť, nevzdelanosť vládne práve v láske. Starí to nevedia a mladým to nemá kto povedať.“

Honeymoon - Jana Beňová, 2015
Honeymoon
Jana Beňová