Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan, Slovart CZ, 2016

27,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Udíme, nasolujeme, sušíme

Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky... Čítať viac

Vydavateľstvo
Slovart CZ, 2016
Počet strán
224

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v piatich knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024

Viac o knihe

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
190×245 mm
Hmotnosť
1005 g
ISBN
9788075291912
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
248650
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Slovart CZ
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Martin Bohony
Overený nákup
24.1.2020
Perfektná kniha
Absolútna bomba
Kniha je vhodná ako pre začínajúcich spracovateľov mäsa (údenári, "sušiari",...) ako aj pre tých, čo už majú niečo za sebou. Pre tých, ktorí sa pohrávajú s myšlienkou začať trebárs údiť alebo sušiť sú podrobne vysvetlené základy týchto činností (vrátane popisu prebiehajúcich procesov) s dostatočným množstvom receptov. Celá kniha obsahuje množstvo kvalitných fotografií (všetko je stavané na tzv. foto-recepte) a každý recept má presne stanovené množstvo ingrediencií.
Pre tých čo už majú v tejto oblasti niečo "preskákané" bude toto dielo určite minimálne kvalitnou inšpiráciou...
Čítať viac
mabo
Neoverený nákup
24.1.2020
Absolútna bomba
Lepšiu knihu ohľadne úpravy a konzervácie mäsa som ešte nikdy nečítal. Kniha perfektne vysvetlí a prevedie čitateľa ako základmi, tak aj konkrétnymi receptami. Je v nej podrobne popísaný proces sušenia, solenia a údenia, vrátane popisu procesov, ktoré pri týchto činnostiach vznikajú. Celá kniha je nádherne pofotená a to takmer každý popísaný krok.
Za mňa absolútna spokojnosť.
Čítať viac

Vydavateľstvo Slovart CZ

Čítať viac

„Každá žena objasňuje muža, ktorý ju miluje, a naopak: on objasňuje jej charakter. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes