Jak vám chutná, Excelence?
- Vydavateľstvo
- Akcent, 2012
- Počet strán
- 220
- Pevná väzba s prebalom
- Čeština
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!
sa kuchárskej profesii venoval viac ako 50 rokov. Bol nositeľom vyznamenaní za gastronómiu - Majster kuchár i Rádu svätého Vavrinca. Pôsobil v hoteli Intercontinental v Prahe, československej reštaurácii v Ósake a tokijskej Ginze, varil v Dijone, vo Frankfurte a mnohých ďalších mestách. Bol autorom alebo spoluautorom mnohých kuchárskych kníh, napríklad: Veľká domáca kuchárka, Veľká domáca kuchárka 2, Recepty s pivem, Kapr na všední a sváteční stůl, Maso pokaždé jinak, Kucharská technologie, Jak vám chutná, Excelence? a iné.
„Múdrosť totiž človeku nie je až taká užitočná; múdri ľudia nezájdu ďalej ako hlúpi o to, o čo sú múdrejší, ale oveľa, oveľa menej. Je to preto, lebo život nedáva dosť priestoru zájsť ďaleko; roztiahneš ruky, a jednu hrsť máš na slnku, druhú v hmle...“