Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná väzba
    39,98 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks

Charcuterie - Michael Ruhlman, Brian Polcyn, W. W. Norton & Company, 2005
Charcuterie 
EN

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nikdy som nestratil zo zreteľa, čo znamená byť civilizovaný človek. Vedel som, že prežitie by nemalo zmysel, keby som sa musel stať podliakom...Viete, jedlo na prežitie nestačí. Neexistuje liek na morálne zásady. Ak ich človek stratí, príde aj o seba.“