Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.
Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?...
Toto je už štvrtá knižka z obľúbenej edície Basic. Po knihách Basic cooking, Basic baking a Basic talianskej kuchyne vám už iste nerobí problém varenie, pečenie či taliansky štýl dolce vita.
Know-how o woku a sójové omáčce, o citronové trávě a tamarindu, o pití čaje a kursu jak jíst hůlkami. A především jak si pochutnat na polévce miso, pikantních nudlích a sépii, na suši a kokosové zmrzlině...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle