Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024

Od autora Mária Baranová od vydavateľstva Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach

Použité filtre
Zrušiť filtre
Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016
Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií...

  • 18,20 €
    Do 4 – 5 dní

Technológia výroby a kvalita cereálií - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2011
Technológia výroby a kvalita cereálií

Rastlinné bielkoviny v našich podmienkach predstavujú dôležitý zdroj bielkovín vo výžive ľudí a zvierat. Celková svetová ročná spotreba bielkovín rastlinného pôvodu je vyššia ako 52 %, pričom obilniny...

  • 8,40 €
    Do 4 – 5 dní

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2012
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu...

  • 11,00 €
    Do 4 – 5 dní

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II. - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2012
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I...

  • 11,00 €
    Do 4 – 5 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2011
Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Ovocie a zelenina sú dôležitou zložkou výživy predovšetkým svojimi dietetickými, výživovými a senzorickými vlastnosťami. Ich nezastupiteľná úloha vo výžive človeka je daná ich biologickou hodnotou, ktorá je charakterizovaná...

  • 8,96 €
    -5 %
    Do 4 – 5 dní

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek - Mária Baranová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2011
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky...

  • 6,60 €
    Do 4 – 5 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Veci, ktoré nás navždy zmenia sa dejú bez toho, aby sme vedeli, že sa stanú. A vo chvíli, ktorá vyzerá ako všetky ostatné, sa srdcia lámu, alebo hoja. A čas, ktorý plynie vytrvalo a s istotou, sa mimo hodín odtrhne z reťaze. Život sa môže zmeniť za malú chvíľu a potom človeku trvá celý život, kým tej zmene porozumie.“

Diera v čase - Jeanette Winterson, 2016
Diera v čase
Jeanette Winterson