Vzťahy a pasce - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

Kuchárky podľa národnej kuchyne od autora Gérald Passedat od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016
Flavors from the French Mediterranean 
EN

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Šľachetným skutkom by nemal stáť v ceste chladný rozum.“