Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024

Učebnice pre stredné školy od autora Loffayová od vydavateľstva Expol Pedagogika

Použité filtre
Zrušiť filtre
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2005
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou...



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ti, kdo milují víc, než jim lze dát, jsou nakonec vždy na obtíž.“

Ani později, ani jinde - Delphine de Vigan, 2019
Ani později, ani jinde
Delphine de Vigan