Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024

V kníhkupectve Humenné (Na korze) kuchárky podľa národnej kuchyne v slovenskom jazyku

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Hladná furt 3 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2023
Hladná furt 3

Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ...

  • Knihapevná väzba
    24,68 €
    -5 %
    Na sklade > 5 ks

Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...

  • Knihapevná väzba s prebalom
    24,90 €
    Na sklade > 5 ks

1000 receptov z celého sveta, Ottovo nakladateľstvo, 2017
1000 receptov z celého sveta
  • Knihapevná väzba
    13,69 €
    -9 %
    Na sklade 1 ks

Variť môže každý, Ottovo nakladateľstvo, 2020
Variť môže každý

Ako už názov tejto knihy napovedá, variť môže naozaj každý. Pokročilí aj začínajúci kuchári a kuchárky v nej nájdu textové aj obrazové návody na množstvo skvelých receptov predovšetkým zo stredomorskej kuchyne. Pomocou metódy "krok za krokom"...

  • Knihabrožovaná väzba
    6,99 €
    Na sklade 1 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Ottova veľká hrnčeková kuchárka 1 - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2022
Ottova veľká hrnčeková kuchárka 1

Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej...

  • Knihapevná väzba
    9,99 €
    Na sklade 1 ks

Čaro rómskej kuchyne - Peter Pollák, Peter Pollák, 2022
Čaro rómskej kuchyne

Prečo som sa rozhodol predstaviť rómsku kuchyňu? Jedlo je kultúrne najvýznamnejším zdieľaným prvkom. Pri jedle netreba slová, stačia vôňa a chuť, ktoré často búrajú aj väčšie kultúrne bariéry, ako sú tie medzi Rómami a nerómskym...

  • Knihapevná väzba
    17,90 €
    Na sklade 1 ks

Farebná India - Dušan Deák, Róbert Gáfrik, Anna Rácová a kolektív, Perfekt, 2017
Farebná India

India žije závratným množstvom farieb, zvukov, vôní a chutí. Indické mestá, festivaly a jedlá priťahujú všetky zmysly. India láka svojím kultúrnym bohatstvom, etnickou rôznorodosťou a živými tradíciami...

  • Knihapevná väzba
    22,90 €
    Na sklade 1 ks

Rok v slovenskej ľudovej kuchyni - Katarína Nádaská, Fortuna Libri, 2016
Rok v slovenskej ľudovej kuchyni

Katarína Nádaská v knihe prináša zasvätený pohľad na tradičnú kuchyňu v presvedčení, že práve táto stránka ľudovej kultúry môže byť žriedlom originálnych farieb, chutí a vôní Slovenska, ku ktorým sa oplatí vracať aj v dnešných časoch...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Tradičná slovenská vianočná kuchárka - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2014
Tradičná slovenská vianočná kuchárka

Kniha ponúka recepty na tradičné, ale aj iné recepty, ktoré sa postupne udomácnili v našej kuchyni. Nájdete v nej recepty na klasické kapustové, mäsové...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Varíme so šéfkuchármi, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Varíme so šéfkuchármi

Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
Nigellissima - Nigella Lawson, Ikar, 2015
Nigellissima

Gastronomické srdce Nigelly Lawsonovej patrí Taliansku! V tejto knihe ponúka 120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Tradičné račianske jedlá - František Janata, Anna Zvozilová, Plat4M Books, 2013
Tradičné račianske jedlá

František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“