David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

V kníhkupectve Poprad (Martinus) kuchárky podľa potravín - zaváranie

Použité filtre
Zrušiť filtre
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu 
CZ

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,54 €
    Na sklade 1 ks

Domáce sirupy a limonády - Urob si sám - Monika Halmos, Príroda, 2018
Domáce sirupy a limonády - Urob si sám

Limonády z čerstvého ovocia dochutené citrónom, cukrom, medom či aromatickými bylinkami. Sirupy ako od babičky z čerstvého ovocia zo záhrady. Niekoho očarí vôňa levandule, inému poskočí srdce pri exotickom ovocí, ďalší zbožňuje...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Neustále sa hýbeme namiesto toho, aby si na chvíľu sadli, započúvali sa do zvuku dažďa, vypili kávu, zohriali niekomu prsia. A nikdy nepíšeme nikomu listy. “

Letné svetlo a potom príde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2014
Letné svetlo a potom príde noc
Jón Kalman Stefánsson