S brožovanou väzbou pre začiatočníkov kuchárky podľa potravín
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...
Ide o titul na Slovensku mimoriadne úspešnej autorky Eleny Paulenovej. V druhom diely Varíme bez skúseností je 320 receprov klasickej slovenskej kuchyne. Podstatnú časť knihy tvoria jedlá zo zeleniny a šaláty, ale taktiež tu nájdeme polievky...
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle