David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

S oranžovou obálkou knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve v slovenskom jazyku

Použité filtre
Zrušiť filtre
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív, Epos, 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...

  • Knihabrožovaná väzba
    21,70 €
    Do 3 – 5 dní

Prípravky na ochranu rastlín 2021, Kurent, 2021
Prípravky na ochranu rastlín 2021

Podrobné a prehľadné informácie o účinnosti a možnostiach použitia prípravkov na ochranu rastlín. Obilniny, kukurica, cukrová repa, zemiaky, strukoviny, slnečnica, repka, ľan, mak, horčica, kmín, lúky a pastviny...

  • Knihabrožovaná väzba
    28,30 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík, Nová Práca, 2003
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Chcel somsa len zahrať, na divoký západ a zmiznúť v jednom z nich. Vypadnúť na pláž, popíjať rum a sledovať, tú dokonalú Božiu prácu, pri chôdzi v plavkách.“