So žltou obálkou kuchárky podľa potravín v slovenskom jazyku
Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom víne Bravčové mäso s jablkami Roštenka na hubách Koleno na pive s muškátovým orieškom Špikovaný zajačí chrbát Anglický steak...
-
Knihašitá väzba1,50 €Do 4 – 7 dní
Nadčasový vínny šlabikár, ktorý vás zbaví predsudku, že vyznať sa vo víne je ťažké. Rozdelenie podľa 10 základných kategórií a ich opis vám podstatne...
-
Knihabrožovaná väzba19,95 €Do 9 – 14 dní
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť...
-
Knihabrožovaná väzba9,00 €Na sklade 1 ks
Sto fejtónov o víne od popredného slovenského enológa, znalca domácich a svetových vín. Autor opisuje svoje vinárske a gurmánske zážitky a dáva vzácne rady, aké víno piť k akému jedlu, pri akých príležitostiach aké víno podávať...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni.
-
Knihapevná väzbaVypredané
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky.
-
Knihapevná väzbaVypredané
Obsah: Polievka z hydinových drobkov Klobásová polievka Karfiolová polievka Hrášková polievka Zeleninová polievka s krupicovými haluškami Kyslá zemiaková polievka Paradajkovo-fazuľková polievka Vínová polievka Kôprová polievka s haluškami...
-
Knihašitá väzbaVypredané
V edícii Praktické rady záhradkárom vyšla v marci 2015 ďalšia publikácia so záhradkárskou tematikou, tentoraz je zameraná na pestovanie hrozna a výrobu vína. Radami a postupmi prác pri sadení a starostlivosti o vinohrad, ako aj pri príprave vína...
-
Knihaflexi väzbaVypredané
Tom Forrest sa narodil v Škótskom Edinburghu. O víno sa začal vážne zaujímať v roku 1976 na škole verejného stravovania, v roku 1982 začal tento predmet vyučovať. Ak chcete rozumieť vímu, prečítajte si túto knihu...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle