Vila v Taliansku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

Na tému hydinové mäso kuchárky podľa potravín - studená kuchyňa

Použité filtre
Zrušiť filtre
Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce 
CZ

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná väzba
    18,06 €
    -18 %
    Na sklade > 5 ks

Šaláty, Perfekt, 2015
Šaláty

Šaláty sú nielen zdravé, ale aj chutné jedlo. Môžeme ho konzumovať kdekoľvek – doma, v reštaurácii, v záhrade. Zmesou rôznych zelenín či ovocia môžu byť výbornými prílohami, ale ak ich skombinujeme s mäsom, s rybami...

  • Čítanávýborný stav
    10,71 €
    -10 %
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    4,77 €
    -40 %
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    7,95 €
    Do 3 – 6 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ak by som bola priateľka, povedala by som lož. Ak nepriateľka, tak pravdu. A ak špiónka, mlčala by som.“

Hrobár z Paríža - Barbora Šedíková, 2019
Hrobár z Paríža
Barbora Šedíková