Tomáš Forró: Spev sirén. Absynt, 2024

Na tému mäso kuchárky podľa potravín od vydavateľstva Príroda

Použité filtre
Zrušiť filtre
Weber - Grilovanie, Burgery - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Burgery

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad...

  • Čítanávýborný stav
    11,90 €
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Chutné jedlá z mäsa - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá z mäsa

Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň.

  • Čítanávýborný stav
    2,30 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Babičkine jedlá z mäsa - Renato Magát, Príroda, 2015
Babičkine jedlá z mäsa

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich...

  • Čítanávýborný stav
    9,59 €
    -20 %
    Na sklade
  • Knihapenová väzba
    Vypredané

Babičkine jedlá bez mäsa - Renato Magát, Príroda, 2014
Babičkine jedlá bez mäsa

Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími...

  • Čítanávýborný stav
    8,39 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Mäso - kuchárska kniha - Fletcher Nichola, Príroda, 2016
Mäso - kuchárska kniha

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Weber - Grilovanie, Steaky - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Steaky

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Dezerty, Príroda, 2005
Dezerty

Či už hľadáte zákusky na všedný deň, alebo chcete rozmaznávať dobrého priateľa či niektorého člena rodiny, z našej starostlivo zostavenej kuchárky si určite vyberiete niečo, čo vám bude dokonale vyhovovať.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling