Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl - Andrea Mariani, Federico Minoglio, Lingea, 2022

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl - Andrea Mariani, Federico Minoglio, Lingea, 2022
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl - Andrea Mariani, Federico Minoglio, Lingea, 2022

Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa... Čítať viac

Vek
6-10
Vydavateľstvo
Lingea, 2022
Počet strán
64

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 1 ks
  • Osobný odber 17. 6.
  • Na vašej adrese 17. 6.

Osobný odber

Kníhkupectvá
17. 6.
balíkovo
17. 6.
AlzaBox
17. 6.
Packeta
17. 6.
Slovenská pošta
(na poštu)
17. 6.
BalíkoBOX
17. 6.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
17. 6.
Kuriér GLS
17. 6.
Slovenská pošta
(na adresu)
17. 6.

Dostupné v 24 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024

Viac o knihe

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.
Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?
Čítať viac
Originálny názov
Scopriamo Il Cibo
Počet strán
64
Väzba
pevná väzba
Rozmer
245×306 mm
Hmotnosť
766 g
ISBN
9788081452864
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
6-10
Naše katalógové číslo
1564691
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Taliansko
Vydavateľstvo
Lingea
Pre koho
pre deti
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Ostatné
Krajina čitateľov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5

Mama štyroch detí, učiteľka prvého stupňa a tvorivá duša v rôznych sférach =)

Denisa Štureková
Overený zákazník
11.7.2023
Ak si decká myslia, že potraviny sa vyrábajú v obchode alebo sa len chcú dozvedieť viac o pôvode známych aj menej známych potravín, táto kniha je pre obe skupiny. Zaujme aj dospelého, pretože obsahuje popis a aj nákresy/ilustrácie výrobných procesov, pôvodných rastlín a nájdu v nej nové info deti aj dospelí! Káva, soľ, popcorn, ryža, med, sójová omáčka, arašídové maslo...ochutnávka toho, o čom sa v knihe určite dozviete viac!
Ak máte doma malých objaviteľov, mudrlantov, bádateľov, myslím, že kniha poteší aj zaujme. Určite stojí za to!
Čítať viac

Vydavateľstvo Lingea

Čítať viac

„Chlap musí občas v živote aj prehrať, aby si potom vedel vychutnať víťazstvá. Bez prehier to v živote jednoducho nejde, len sa nimi netreba dať zlomiť.“

Riman - Dávid Winkler, 2018
Riman
Dávid Winkler