Yiddish Cuisine - Florence Kahn, Ullmann, 2016

13,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Yiddish Cuisine - Florence Kahn, Ullmann, 2016
Yiddish Cuisine - Florence Kahn, Ullmann, 2016

Yiddish Cuisine

Authentic and Delicious Jewish Recipes

Just like religious festivals and songs, cuisine is a constitutive part of the Jewish tradition. In this book, Parisian delicatessen-owner Florence Kahn shares with us... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ullmann, 2016
Počet strán
144

Just like religious festivals and songs, cuisine is a constitutive part of the Jewish tradition. In this book, Parisian delicatessen-owner Florence Kahn shares with us century-old Yiddish recipes that not only... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Legendy & Latte - Travis Baldree, Zelený kocúr, 2024

Viac o knihe

Just like religious festivals and songs, cuisine is a constitutive part of the Jewish tradition. In this book, Parisian delicatessen-owner Florence Kahn shares with us century-old Yiddish recipes that not only feed the hungry, but also delight the soul.
Classics of Jewish cuisine, including meals for religious holidays, are explained step-by-step and illustrated by mouth-watering photographs.
Florence Kahn's easy-to-follow recipes unite the best of Yiddish traditions with a contemporary approach and show the diversity of Jewish cooking. The author's tips on recipes variations and her explanations about the origins of dishes are a great addition to the contents.
Čítať viac
Počet strán
144
Väzba
pevná väzba
Rozmer
216×284 mm
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
708657
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Ullmann
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“