Culina Mediterranea, Ullmann, 2008

39,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Culina Mediterranea, Ullmann, 2008
Culina Mediterranea, Ullmann, 2008

Culina Mediterranea

    Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and creme... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Ullmann, 2008
    Počet strán
    800

    Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and creme brulee - all of these have long become part of our repertoire of recipes... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Angličtina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Ďalšie knižné vydania
    Culina Mediterranea, Ullmann
    Pevná väzba s prebalom
    Angličtina
    Vypredané

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024

    Viac o knihe

    Mediterranean cooking is exceptionally popular the world over, more so than almost any other regional style. Pizza and pasta, paella and tortillas, bouillabaisse and creme brulee - all of these have long become part of our repertoire of recipes. How about venturing a step further and trying Tunisian-style filled vegetables, or Moroccan stuffed dates? In this comprehensive volume, readers will find more than 350 classic and innovative recipes drawn from the entire Mediterranean region, from Spain, France and Italy to Greece and Turkey, all the way to Malta, Tunisia and Morocco. For each and every dish, one of the experienced chefs from the region divulges their best tips for preparing it, along with fascinating background information about the culinary tradition particular to their home country. Each step of the recipe is explained and depicted in colour photographs, making it easy to recreate these fabulous dishes at home for family and friends. The wide range of cold and warm starters, soups, meat and fish specialities, and, of course, delicious desserts and pastries cover just the perfect recipes for every occasion and taste.
    Čítať viac
    Počet strán
    800
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    210x312 mm
    Hmotnosť
    4770 g
    ISBN
    9783833147852
    Rok vydania
    2008
    Naše katalógové číslo
    57272
    Jazyk
    angličtina
    Vydavateľstvo
    Ullmann
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Eva Gyorgyová
    Neoverený nákup
    11.1.2013
    Názor čitateľa
    Uvedenú knihu som zakúpila pre dcéru ako vianočný darček a je ňou nadšená. Ja angličtinu neovládam. Hlavná vec, že varí z nej ona. Čítať viac

    „Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“