Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012

59,96 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Čítaná
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Čítaná
Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012

Under Pressure
Čítaná

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking... Čítať viac

Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman, 2012
Počet strán
304

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Výborný stav
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Lastovičie leto - Kristy Woodson Harvey, DOT., 2024

Viac o knihe

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
287×287 mm
Hmotnosť
2136 g
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
1765403
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Artisan Division of Workman
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

1,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Adéla Valová
Overený nákup
17.1.2023
Nic zajímavého, vyhozené peníze. Tudíž nedoporučuji tuto knihu zakoupit pokud nehodlate vařit doma michelinske pokrmy.
Používá suroviny které ani v CZ nekoupíte.
Čítať viac

„Veci, ktoré nás navždy zmenia sa dejú bez toho, aby sme vedeli, že sa stanú. A vo chvíli, ktorá vyzerá ako všetky ostatné, sa srdcia lámu, alebo hoja. A čas, ktorý plynie vytrvalo a s istotou, sa mimo hodín odtrhne z reťaze. Život sa môže zmeniť za malú chvíľu a potom človeku trvá celý život, kým tej zmene porozumie.“

Diera v čase - Jeanette Winterson, 2016
Diera v čase
Jeanette Winterson