Ingrediencie
E-kniha

Zvláštna chémia toho, čo dávame do seba a na seba

Autor jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov... Čítať viac

Vydavateľstvo
Citadella, 2020
Počet strán
360

Autor jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,79 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Prvá autorská kniha popularizátora vedy, ktorý publikuje v mnohých novinách a časopisoch. Pôsobí tiež ako hostiteľ televíznych a webových relácií o chémii toho, čo dávame do seba a na seba. Jazykom zrozumiteľným laikom vysvetľuje zloženie známych potravín či pochutín, ako aj spôsoby odborného výskumu vedcov - chemikov a lekárov.
Čítať viac
Počet strán
360
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
876735
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Citadella
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Veronika Naštická
Overený zákazník
19.9.2022
Kniha nie je len o ingredienciách čo dávame do seba a na seba, ale aj o tom ako funguje veda a čo všetko sa pri vyhodnocovaní dát môže pokašľať. Nie je to celkom to, čo som podľa názvu očakávala, avšak napriek tomu zaujímavé čítanie. Čítať viac

Vydavateľstvo Citadella

Čítať viac

„Rozdiel medzi románom so šťastným koncom a románom bez neho tkvie iba v tom, kedy autor prestane rozprávať príbeh. “