Olga Tokarczuk: Pán výrazný. Artforum, 2024

V kníhkupectve Levice (Martinus) kuchárky - studená kuchyňa

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Ľahký reštart - Jana Šimkovičová, Veronika Hanáková a kolektív, Supershape, 2022
Ľahký reštart

Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét. 21-dňový program na odľahčenie, zoštíhlenie a naštartovanie metabolizmu. Obsah tejto knihy zostavili odborníčky v oblasti výživy a športu tak, aby sa vám podarilo zrýchliť metabolizmus, nakopnúť spaľovanie...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Do 4 – 7 dní

Hladná furt - Martina Dorkinová, Kreatura, 2021
Hladná furt

Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto...

  • Knihapevná väzba
    24,90 €
    Na sklade 2 ks

Talianske tradičné jedlá  - cestoviny, Foni book, 2017
Talianske tradičné jedlá - cestoviny

Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou...

  • Knihapevná väzba
    11,90 €
    Na sklade 2 ks

Zelená kuchárka - Katarína Olejárová, MAFRA Slovakia, 2024
Zelená kuchárka

Prečo jesť viac rastlinných potravín a obmedziť konzumáciu mäsa? Keď svoj jedálniček zameriame na rastlinnú stravu, čoskoro pocítime nárast energie, zlepší sa nám trávenie a budeme sa cítiť oveľa lepšie a ľahšie...

  • Knihabrožovaná väzba
    18,96 €
    -5 %
    Na sklade 2 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson, ANAG, 2021
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture 
CZ

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...

  • Knihapevná väzba
    24,85 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks

Hummusy a nátierky, Bookmedia, 2018
Hummusy a nátierky

Ako jednoducho pohostiť nečakanú návštevu a zahnať hlad rýchlym, nekalorickým a hlavne zdravým olovrantom? Pripravte si hummus. A nemusí to byť len ten klasický z cíceru, cesnaku a oleja. Vyskúšajte napríklad sladko-ostrú chuť pečenej tekvice..

  • Knihabrožovaná väzba
    4,99 €
    Na sklade 2 ks

Nátierky, chuťovky, sendviče - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2015
Nátierky, chuťovky, sendviče

Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva...

  • Knihapevná väzba
    4,99 €
    Do 4 – 7 dní

Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2017
Zelenina, moja láska

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,95 €
    Do 9 – 14 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nikdy som nestratil zo zreteľa, čo znamená byť civilizovaný človek. Vedel som, že prežitie by nemalo zmysel, keby som sa musel stať podliakom...Viete, jedlo na prežitie nestačí. Neexistuje liek na morálne zásady. Ak ich človek stratí, príde aj o seba.“