Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024

So žltou obálkou kuchárky od vydavateľstva Ikar

Použité filtre
Zrušiť filtre
17-dňová diéta - Mike Moreno, Ikar, 2012
17-dňová diéta

Ak sa chcete zbaviť kíl naozaj rýchlo, účinne a natrvalo, siahli ste po správnej knihe. Pri iných diétach človek neraz hladuje, no v 17-dňovej diéte Dr. Mika Morena vás to nečaká...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Cestoviny - Kolektív autorov, Ikar, 2003
Cestoviny
  • Autorský kolektív

Kniha nás oboznámi s rozličnými druhmi cestovín, s tým, ako ich pripravovať aj doma a správne variť...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Basic cooking - S. Sälzerová, S. Dickhaut, Ikar, 2002
Basic cooking

Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nové recepty so štipkou hereckého korenia - Zdena Studenková, Ikar, 2006
Nové recepty so štipkou hereckého korenia

Chutné a výživné polievky, pokrmy z mäsa, zeleniny a rýb, cestoviny, rýchle zákusky, torty a domáca zmrzlina. Recepty na domáci kečup, zaváraniny a najobľúbenejšie herečkine koláče. Vtipné historky z filmového a divadelného zákulisia...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Basic baking - Základy pečenia - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinhartová, Ikar, 2003
Basic baking - Základy pečenia

Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Omáčky, Ikar, 2008
Omáčky

Dobrá omáčka je absolútnym vrcholom každého jedla, pretože až ona jedlo náležite doplní a vyzdvihne. Okrem klasických, ako je holandská, bernaiská a bešamelová omáčka, vám predstavíme pikantné, aromatické a sladké omáčky na šaláty, mäso, ryby, hydinu, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Deti bez alergií - Robin Nixon Pompa, Ikar, 2018
Deti bez alergií

Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií. Táto kniha je majstrovské dielo, ktoré poskytuje rady založené na dôkazoch, ako sa riadiť najnovšími odporúčaniami v oblasti detského stravovania...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Tajomstvo omáčok - Alfons Schuhbeck, Ikar, 2002
Tajomstvo omáčok

Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Trápi vás nadváha? - Ruediger Dahlke, Ikar, 2006
Trápi vás nadváha?

Autor nás učí vysporiadať sa so psychickými aspektmi skrytými v hmotnosti. Pochopenie individuálnej problematiky otvára ďalšie možnosti, ako prísť na koreň vlastným kilogramom a popasovať sa s nimi...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
Predjedlá a zákusky, Ikar, 2010
Predjedlá a zákusky

Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé menu zložené z množstva jemných malých dobrôt. Vyše 90 receptov vás unesie do lahodnej ríše vynikajúcich šalátov, krémových polievok, pikantných chuťoviek, krémov...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Pečivo na slávnostné príležitosti, Ikar, 2006
Pečivo na slávnostné príležitosti

Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Magická kapustová polievka - Marion Grillparzerová, Ikar, 2004
Magická kapustová polievka

Diéta s kapustovou polievkou je jednoduchá a praktická: dá sa robiť vždy a všade. Je ideálna pre všetkých, ktorí majú málo času, musia podať stopercentný výkon a nezvládajú hlad.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Zdravie a šťastie s Marsom a Venušou - John Gray, Ikar, 2006
Zdravie a šťastie s Marsom a Venušou

John Gray objasňuje rozdiely medzi pohlaviami a ponúka praktické riešenia, ako si udržať chemickú rovnováhu mozgu, správne sa stravovať, cvičiť, prežívať romantické vzťahy a zvládať stres...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Varíme pomaly, rýchlo a najrýchlejšie - Alexander Herrmann, Ikar, 2002
Varíme pomaly, rýchlo a najrýchlejšie

Štyri suroviny + základné suroviny + rýchla príprava = moderná kuchyňa

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nákypy, gratinované jedlá a soufflé - Kolektív, Ikar
Nákypy, gratinované jedlá a soufflé
  • Autorský kolektív

Fanúšikom nákypov i tým, čo sa nimi ešte len chcú stať, ponúka táto kniha 80 lahodných jedál - od tradičných zapekaných zemiakov až po nadýchnuté, kypré soufflé...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Tapas, Ikar, 2007
Tapas

Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine – Španielsku – k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Každá žena objasňuje muža, ktorý ju miluje, a naopak: on objasňuje jej charakter. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes