Združenie rodičov a priateľov LGBT+ ľudí: Niečo ti chcem povedať, 2024

S hnedou obálkou kuchárky - na woku

Použité filtre
Zrušiť filtre
Wok, Slovart CZ, 2010
Wok 
CZ

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Wok, Slovart
Wok

Metóda prípravy jedla vo woku je v orientálnej kuchyni základná a jedinečná. Predstavuje rýchle, zdravé, chutné a pestré varenie. Táto kuchárska knižka predstavuje...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Vaříme ve woku - Zelenina, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Zelenina 
CZ

V knize Vaříme ve woku - Zelenina najdete skvělé recepty na přípravu zeleninových pokrmů za pomoci pánve wok. Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje základní požadavky asijské kuchyně – jednoduchost a svěžest...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

50 receptů pro 1 pánev - Birgit Rademacker, Grada, 2007
50 receptů pro 1 pánev 
CZ

Rychle něco dobrého! To není problém, máte-li dobrou pánev...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Úspech je nebezpečný. Človek začne kopírovať sám seba a to je riskantnejšie ako kopírovať iných... nevzíde z toho nič nové.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur