David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024

S hnedou obálkou kuchárky zo série Poklady slovenskej kuchyne

Použité filtre
Zrušiť filtre
Poklady slovenskej kuchyne - Spiš, Gemer, Tatry, Zamagurie - Silvia Pilková, Ikar, 2013
Poklady slovenskej kuchyne - Spiš, Gemer, Tatry, Zamagurie

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť predstavuje vybraté regióny...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Poklady slovenskej kuchyne - Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie - Silvia Pilková, Ikar, 2013
Poklady slovenskej kuchyne - Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Existuje teória, ktorá tvrdí, že ak raz niekto zistí, prečo a načo presne je vesmír, ten sa okamžite vyparí a nahradí ho niečo ešte oveľa bizardnejšie a nevysvetliteľnejšie. Existuje aj druhá teória, ktorá tvrdí, že sa to už stalo. “