Profesorka - Freida McFadden, Motýľ, 2024
Použité filtre
Zrušiť filtre
Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně 
CZ

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -18 %
    Na sklade 2 ks

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Knihabrožovaná väzba
    11,50 €
    Do 3 – 6 dní
  • Čítanámierne opotrebovaná
    6,90 €
    -40 %
    Na sklade

Naše domácí - Monika Kindlová, Smart Press, 2022
Naše domácí 
CZ

Kniha nabízí téměř 120 receptů, návodů a milých životních rad pro každodenní život i slavnostní okamžiky...

  • Knihapevná väzba
    27,12 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks

Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."

  • Čítanávýborný stav
    4,63 €
    -30 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Hostina (český jazyk) - Marcel Ihnačák, Slovart CZ, 2022
Hostina (český jazyk) 
CZ

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -18 %
    Na sklade 1 ks

Slané dorty s chutnými náplněmi, INFOA, 2015
Slané dorty s chutnými náplněmi 
CZ

Je tolik možností pro slané pečení! Jednoduché dorty plné chuti pod kůrkou chleba, v listovém těstě, s náplněmi z masa a zeleniny. Sýry, brambory, uzeniny, voňavé bylinky – to vše využijete pro přípravu chutných pokrmů. To jsou dobroty pro malé svačinky..

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Torty, Ottovo nakladatelství, 2005
Torty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Torty možno rozdeliť do dvoch kategórii - šľahané torty a maslové torty. Šľahané torty obsahujú veľa vajec, cukru a tekutiny v pomere k múke a málo, prípadne žiadne tuky.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Keksy, Ottovo nakladatelství, 2005
Keksy

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Maslové kolieska, syrové pečivo, čajové keksy či taštičky plnené džemom, stačí nakúpiť potrebné suroviny a pustiť sa do pečenia.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Slané pochúťky, Ottovo nakladatelství, 2005
Slané pochúťky

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Poznáte Ricottové cesto? Chcete pripraviť svojim blízkym netradičné pohostenie? Nechajte sa inšpirovať zbierkou receptov :

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Čo má cítiť? Kam má kráčať? Na koho sa hnevať? O čo sa usilovať? Kde je ten jediný pevný bod, od ktorého sa dá odvodiť všetko ostatné, čo by už konečne spolu súviselo, bolo by to správne a fungovalo by to tak, že by už nebolo potrebné vracať sa z kratšej cesty? Konečne sa nemusieť vracať z kratšej cesty, ako už toľkokrát za svoj dospelý život.“

Úplne najviac - Maxim E. Matkin, 2013
Úplne najviac
Maxim E. Matkin