Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024

S francúzskym pôvodom kuchárky - pečenie

Použité filtre
Zrušiť filtre
Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně 
CZ

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -18 %
    Na sklade 2 ks

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Neviem o sebe nič dopredu a moje dobrodružstvá sa začínajú až vo chvíli, keď o nich rozprávam.“

Jednoducho je to tak - Gérard Depardieu, Lionel Duroy, 2015
Jednoducho je to tak
Gérard Depardieu, Lionel Duroy