Cilla Börjlind, Rolf Börjlind: Oko noci. Ikar, 2024

Kuchárky v cudzom jazyku zo série Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History

Použité filtre
Zrušiť filtre
Italian Cuisine - Alberto Capatti, Massimo Montanari, Columbia University Press, 2003
Italian Cuisine 
EN

This magnificent new book demonstrates the development of a distinctive, unified culinary tradition throughout the Italian peninsula. Thematically organized and beautifully illustrated, Italian Cuisine is a rich...

  • Knihapevná väzba
    49,12 €
    Viac ako 30 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “