Pre študentov učebnice pre stredné odborné školy od vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá
Zbierka príkladov je napísaná formou pracovného zošita, do ktorého si žiaci budú písať odpovede na otázky, riešiť príklady a účtovať účtovné prípady...
-
Knihabrožovaná väzba13,90 €Do 8 – 13 dní
Inovovaná 2. časť zbierky úloh obsahuje úlohy rôznej obťažnosti. Môžete si na nich precvičiť učivo prebrané na vyučovacích hodinách. Zbierka je určená pre všetky typy stredných škôl, je len na učiteľoch, ktoré úlohy použijú...
-
Knihabrožovaná väzba13,50 €Na sklade 1 ks
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Na sklade > 5 ks
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...
-
Knihabrožovaná väzba9,90 €Na sklade > 5 ks
Zbierka praktických príkladov sa venuje daňovej problematike. Pomôže pretaviť teoretické vedomosti do praktickej roviny pomocou riešenia rôznych štúdií a úloh...
-
Knihabrožovaná väzba18,50 €Do 8 – 13 dní
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Do 8 – 13 dní
Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín...
-
Knihabrožovaná väzba20,00 €Do 8 – 13 dní
- František Jirásek
- kolektív
Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl a študijných odborov stredných odborných učilíšť. Prepracovaná zbierka má umožniť priebežne sa pripravovať na novú maturitu z matematiky - úroveň B.
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Cieľom učebnice je sprístupniť vám základné ekonomické poznatky o javoch, procesoch a vzťahoch v ekonomike...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle