Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024

So žltou obálkou kuchárky podľa národnej kuchyne v cudzom jazyku

Použité filtre
Zrušiť filtre
Korean Made Easy - Seji Hong, Kyle Books, 2024
Korean Made Easy 
EN

An easy guide to Korean cooking, by mix and matching seven essential ingredients, along with some easy-to-find additions...

  • Knihapevná väzba
    27,59 €
    -5 %
    Do 4 – 8 dní

Slovenská kuchárka/Slowakische Küche - Katarína Marettová, Príroda, 2011
Slovenská kuchárka/Slowakische Küche

Hľadáte vhodný darček pre priateľov v zahraničí? V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete recepty v slovenčine aj v nemčine...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2005
Jamie's Italy 
EN

Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food...

  • Knihapevná väzba
    34,26 €
    -5 %
    Na sklade 3 ks

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně (anglicky) - Viktor Faktor, Práh, 2010
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně (anglicky) 
EN

Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today...

  • Knihapevná väzba
    20,92 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Culina Mundi - Fabien Bellahsen, Daniel Rouche, Ullmann, 2012
Culina Mundi 
EN

If you're looking for the entire world of cookery - Culina Mundi is the book that has it. On more than 700 pages, 60 renowned chefs from 40 countries present their favorite recipes. Page for page, true gourmets will be delighted to discover the wide...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

1000 Spanish Recipes - Penelope Casas, John Wiley & Sons, 2014
1000 Spanish Recipes 
EN

The legacy work by one of the most influential experts on Spanish cuisine Penelope Casas was one of the premier experts on Spanish food: She taught readers about jamon serrano, Manchego cheese, and chorizo, in addition to countless dishes, ...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Culinaria Spain, Könemann, 2004
Culinaria Spain 
EN

Spain - its cuisine is as colorful as the country is large. While to the north the traditions of the wandering herdsmen are still maintained and tracking dogs search out truffles, exotic fruits flourish in the south...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

The French Kitchen: A Cookbook - Joanne Harris, Fran Warde, Doubleday, 2003
The French Kitchen: A Cookbook 
EN

Anouchka, Madame Douazan, Great-Aunt Simone… These are not characters from one of Joanne Harris's novels, they are the inspiration for a mouth-watering celebration of French cuisine...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Ti, kdo milují víc, než jim lze dát, jsou nakonec vždy na obtíž.“

Ani později, ani jinde - Delphine de Vigan, 2019
Ani později, ani jinde
Delphine de Vigan