Ľad - Ilona Wiśniewska, Absynt, 2024

S pevnou väzbou francúzske kuchárky od vydavateľstva Flammarion

Použité filtre
Zrušiť filtre
French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Complete Bocuse - Paul Bocuse, Jean-Charles Vaillant, Flammarion, 2012
Complete Bocuse 
EN

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine...

  • Knihapevná väzba
    42,99 €
    -4 %
    Viac ako 30 dní

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná väzba
    65,99 €
    -4 %
    Do 5 dní

Roger Verge's New Entertaining in the French Style - Roger Verge, Flammarion, 2002
Roger Verge's New Entertaining in the French Style 
EN

Roger Verge, proprietor of the famous Moulin de Mougins near Cannes, is a master of modern cuisine. Following the resounding success of his prize-winning "Entertaining in the French Style," this fully updated edition of ...

  • Knihapevná väzba
    27,88 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2010
French Cooking 
EN

Over 200 culinary techniques are demystified in this fully-illustrated and comprehensive guide to French gastronomy. Essentials of French Cooking offers the step-by-step kitchen techniques that are the secret to success...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Light French Recipes - Jean-Michel Cohen, Flammarion, 2014
Light French Recipes 
EN

With the help of Dr. Cohen's quick-and-easy recipes, you'll savor French meals and still fit into your jeans tomorrow. Traditional French cuisine is famous for ultra-rich, high-calorie dishes, which are off-limits to the figure-conscious dieter...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016
Flavors from the French Mediterranean 
EN

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Kniha je srdce. Opisuje toho ktorý ju napí­sal. Ukazuje nám že každý sme iný. Že nezáleží­ na tom ako vyzeráme ale aký sme vo vnútri. Hovorí­ nám aký je zmysel života.“