S brožovanou väzbou s oranžovou obálkou knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve
- Ján Ondrejka
- kolektív
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...
-
Knihabrožovaná väzba21,70 €Do 10 dní
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná väzba30,25 €-10 %Na sklade 1 ks
Podrobné a prehľadné informácie o účinnosti a možnostiach použitia prípravkov na ochranu rastlín. Obilniny, kukurica, cukrová repa, zemiaky, strukoviny, slnečnica, repka, ľan, mak, horčica, kmín, lúky a pastviny...
-
Knihabrožovaná väzba28,30 €-5 %Do 25 dní
Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...
-
Knihabrožovaná väzba13,82 €-5 %Na sklade 1 ks
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle