Specialty coffee od vydavateľstva Diamonds Roastery
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
32 produktov
Čerstvý zber z Etiópie dorazil k nám do pražiarne. Vybrali sme pre vás zrná od producenta Keramo, ktoré dopestovalo viacero malých farmárov v nadmorskej výške 2 360 metrov. Kávu do spracovateľskej stanice farmári dodávajú každý deň počas zberu a...
Predstavujeme vám ďalšiu kávu s jedinečnou chuťou. V Guatemalskom regióne Huehuetenango sa nachádza farma Yula Paya. Jej fungovanie má na starosti farmár Baltazár Salucio. Práve jemu sa podarilo dopestovať odrody Caturra a Pache...
Farma El Cipres patriaca Yader and Karen sa nachádza v regióne Jinotega, ktorý ma unikátne klimatické podmienky pre pestovanie kávy. Netypická nadmorská výška v ktorej sa farma nachádza, zapríčiňuje neskorší zber v porovnaní s ostatnými farmami...
-
Vypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Kávové kapsule pre kávovary Nespresso® s výberovou slovenskou kávou Diamond’s Roastery. Vychutnajte si kávu na svojom kávovare Nespresso® s kvalitou z úplne inej dimenzie., na akú ste zvyknutí z našich ostatných balení pre bežné kávovary...
-
Vypredané
Farma Gatta je miesto, kde spracovateľská stanica Daye Bensa prevádzkuje svoj špeciálny program a my sme z pre vás neho vybrali odrodu Heirloom spracovanú metódou Honey. Farma dostala meno po vodopáde, ktorý sa na nej nachádza a je obklopená stromami...
-
Vypredané
Táto káva vyhrala 3. miesto v súťaži Huila Magico Competition...
-
Vypredané
Varieta Yellow Catuai bola dopestovaná v Brazílskom regióne Alta Mogiana. Zrno bolo spracované suchou metódou, ktorá zvýraznila sladkú chuť v šálke kávy. V chuťovom profile sa môžete tešiť na nugát, čokoládu a arašidy....
-
Vypredané
Divé odrody z Etiópskeho regiónu Agaro Jimma, ktorý sa nachádza na východe krajiny, boli dopestované v nadmorskej výške 2000 m.n.m. Počas mokrého spracovania si zrnká prešli aj krátkou fermentáciou a to práve počas sušenia...
-
Vypredané
Konečne sme sa dočkali a s radosťou vám predstavujeme Kolumbiu Fruitas Prohibidas. Je to prvá bezkofeínová káva v našej ponuke. Omni metóda praženia je vhodná na prípravu espressa a filtrovanej kávy. Zrno, variety Catuai, pochádza z regiónu Huila...
Konečne sme sa dočkali a s radosťou vám predstavujeme Kolumbiu Fruitas Prohibidas. Je to prvá bezkofeínová káva v našej ponuke. Omni metóda praženia je vhodná na prípravu espressa a filtrovanej kávy...
-
Vypredané
Naši stáli zákazníci už veľmi dobre poznajú Guatemalu Primavera Family. Pre tých, ktorí ju budú ochutnávať prvýkrát to určite bude zážitok. Jedná sa o mix odrôd Caturra a Bourbon a zrno bolo dopestované v nadmorskej výške 1 650 metrov...
-
Vypredané
Uganda Strato Berry bola dopestovaná v nadmorskej výške 1 700 metrov na hore Elgon, ktorá vznikla erupciou sopky. Do tohoto lotu dalo svoju úrodu viacero malých farmárov, jedná sa o odrody SL14, SL28 a Catimor. Kávové čerešne boli ručne zbierané a...
-
Vypredané
Čerstvý zber z Etiópie dorazil k nám do pražiarne. Vybrali sme pre vás zrná od producenta Keramo, ktoré dopestovalo viacero malých farmárov v nadmorskej výške 2 360 metrov. Kávu do spracovateľskej stanice farmári dodávajú každý deň počas zberu a...
-
Vypredané
Táto káva z regiónu Kirinyaga v Keni bola dopestovaná v nadmorskej výške 1800 m.n.m. Odrody SL28, SL34 a Ruiru 11 vypestovala skupina farmárov, pričom dostali zaplatené 7.36 USD za jeden kilogram zeleného zrna...
-
Vypredané
Mix odrôd Pache a Caturra bol dopestovaný v nadmorskej výške 1875 m.n.m. v severnej časti Peru. Vzorky od farmára Juana Espinoza Carhuajulca, ktorý vlastní 2 hektáre pôdy, sa k nám do pražiarne dostali od importéra Falcon Coffees vo februári...
-
Vypredané
Kolumbijská Gesha bola dopestovaná farmárom Andrés Londoño, ktorý sa pestovaniu kávy na svojej farme Manantiales del Frontino, v nadmorskej výške 1750 m.n.m., venuje už viac ako 30 rokov. Zrnká boli fermentované v kávovej čerešni po dobu...
-
Vypredané
Regionálny lot je mixom káv od tridsiatich piatich rôznych farmárov, ktorí sa venujú pestovaniu výberovej kávy. Lot je teda zmesou viacerých odrôd a všetky zrná boli spracované mokrým spôsobom, pričom si prešli aj dvadsať hodinovou fermentáciou...
-
Vypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle