Učebnice pre stredné odborné školy v slovenskom jazyku
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
130 produktov
Príručka Maturita z biológie je určená študentom gymnázií a stredných odborných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku biológie. V štrnástich obsiahlych kapitolách ponúkajú autori prehľadne spracované učivo celej...
Vyše tristrostranová učebnica je spracovaná ako ucelený sprievodca štúdiom všeobecnej a anorganickej chémie na stredných školách. Pozostáva z dvoch tematických celkov...
-
Knihabrožovaná väzba14,90 €Na sklade 1 ks
Zbierka príkladov je napísaná formou pracovného zošita, do ktorého si žiaci budú písať odpovede na otázky, riešiť príklady a účtovať účtovné prípady...
-
Knihabrožovaná väzba13,90 €Na sklade 1 ks
Inovovaná 2. časť zbierky úloh obsahuje úlohy rôznej obťažnosti. Môžete si na nich precvičiť učivo prebrané na vyučovacích hodinách. Zbierka je určená pre všetky typy stredných škôl, je len na učiteľoch...
-
Knihabrožovaná väzba13,50 €Do 7 dní
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové...
-
Knihabrožovaná väzba17,00 €Do 6 dní
- Autorský kolektív
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa...
-
Knihabrožovaná väzba27,19 €-3 %Do 2 dní
- Karol Gara
- kolektív
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k...
-
Knihabrožovaná väzba24,00 €Do 14 dní
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično...
-
Knihabrožovaná väzba26,39 €-6 %Do 2 dní
Učebnica približuje význam a úlohu elektrotechniky, ako aj jej historický vývoj. Zaoberá sa základmi elektrotechniky podľa tematických celkov: základné pojmy, elektrotechnické pole, jednosmerný prúd, riešenie obvodov jednosmerného prúdu...
-
Knihabrožovaná väzba28,00 €Na sklade 1 ks
Prepracovaná a upravená zbierka úloh z matematiky pre 1. a 2. ročník stredných odborných škôl je plná rôznych úloh a umožňuje precvičiť si a rozšíriť vedomosti o nové poznatky z učiva strednej školy...
-
Knihabrožovaná väzba15,50 €Do 7 dní
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne...
-
Knihabrožovaná väzba26,68 €-5 %Do 2 dní
-
Knihabrožovaná väzba25,75 €-3 %Na sklade > 5 ks
Základná charakteristika: Informácie o dreve, strojoch a nástrojoch a ich výtvarnom použití. Rozšírená charakteristika: Druhy dreva, rast, ťažba, sušenie, chyby a anomálie, manipulácia, spracovanie a použitie. Vzorník 100 druhov dreva...
-
Knihabrožovaná väzba35,00 €Do 10 dní
Učebnica oboznamuje žiakov nielen so základnými pojmami a druhmi logistiky, logistickými službami a reťazcami, ale aj s logistickými parkmi a centrami, distribučnými centrami a pod. Dôležitou časťou učebnice sú informačné, komunikačné a...
-
Knihabrožovaná väzba27,39 €-2 %Na sklade 2 ks
Učebnica obsahovo a metodicky nadväzuje na Základy elektrotechniky I. Ucelený prehľad o fyzikálnych pojmoch, zákonoch a spôsob využívania elektriny v technickej praxi poskytujú až komplexné poznatky z obidvoch dielov učebnice...
-
Knihabrožovaná väzba28,00 €Na sklade 2 ks
Učebnica obsahuje 2 tematické celky – Mechanika a Strojárska technológia. Obsahuje informácie o technológii výroby materiálov používaných v strojárstve, o polovýrobkoch a meradlách. Druhá časť je venovaná statike, pružnosti a ...
-
Knihabrožovaná väzba27,79 €Do 2 dní
Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl...
-
Knihapevná väzba30,00 €Na sklade 2 ks
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku...
-
Knihabrožovaná väzba26,99 €-4 %Do 7 dní
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle